Solar Eclipse Quiz Answers
| 1. Solar Eclipse occur when ____ passes between the Sun and the Earth |
Correct Answer: moon |
| 2. In Solar Eclipse sun is ____ obscured |
Correct Answer: both a and b |
| 3. Solar Eclipse can occur during |
Correct Answer: new moon |
| 4. The minimum Solar Eclipse occur each year is |
Correct Answer: 2 |
| 5. The maximim Solar Eclipse occur in every year is |
Correct Answer: 5 |
| 6. The maximum total Solar Eclipse occur in each year is |
Correct Answer: 2 |
| 7. A total solar eclipse is a spectacular |
Correct Answer: simple phenomenon |
| 8. The next solar eclipse will occur on August 1 in |
Correct Answer: 2008 |
| 9. The coming solar eclips will be total eclipse |
Correct Answer: true |
| 10. In total eclips Sun seems to disappear in the middle of the day and the sky darkens in a matter of minutes. |
Correct Answer: true |










Post a Comment